Schrijvers opgelet! Vind je schrijven te gek en ben je tussen 15-25 jaar? In november start het nieuwe Poetry Circle seizoen. Een Poetry Circle is een collectief van jonge talenten die een passie hebben voor schrijven en performen. Jaarlijks komen zij wekelijks bij elkaar om hun verhaal op papier en het podium te krijgen. Als lid van Poetry Circle werk je toe naar performances en optredens tijdens allerlei events op uiteenlopende plekken. Je wordt begeleid door vaste coaches en je krijgt gastworkshops van stadsdichters, rappers, zangeressen, theatermakers en andere inspirerende artiesten. Je hebt de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en je maakt deel uit van een landelijke spoken word community. Om deel te nemen aan de Poetry Circle moet je eerst auditie doen.
Klik hier om je aan te melden.