Yes! Het club- en danceseizoen begint weer. We hebben drie hele vette Nightshift Invites-avonden op de planning staan die je absoluut niet wilt missen!

Op vrijdag 13 oktober trappen we af met de Steve Rachmad! Rachmad is een techno-dj die sterk bij de Detroitse roots van het genre is gebleven. Dit in combinatie met de soul- en funkinvloeden die hij vanuit thuis mee heeft gekregen, krijgt hij de zalen, festivals en boilerrooms massaal aan het dansen!

Kaartverkoop reeds gestart. Tickets & info: Nightshift Invites Steve Rachmad

Make some noise voor Black Sun Empire! Op zaterdag 17 november keren de drum-‘n-bassgrootheden terug naar de Arena van Neushoorn. Een avond met Black Sun Empire is volgens fans niet alleen een avond uit je dak gaan, maar een echte experience. Op verzoek zijn ze terug in Neushoorn!

Kaartverkoop start per direct. Tickets & info: Nightshift Invites: Black Sun Empire

Dat house en deephouse niet meer zijn weg te denken uit de dancescene blijkt maar weer tijdens Nightshift Invites: Prunk & Luuk van Dijk op vrijdag 21 december. Beide heren zijn ware vaandeldragers van de Nederlandse housescene. Genoeg reden om hen voor een fijne avond housetunes naar Neushoorn te halen.

Kaartverkoop start per direct. Tickets & info: Nightshift Invites: Prunk & Luuk van Dijk