Ben je producer en heb je op je zolderkamer een nummer in elkaar geknutseld? Wil je de volgende stap weten voor je eigen band? Of ben je rapper en wil je weten hoe je op de radio komt? 

 De 3FM Serious Request: Lifeline Demomiddag is de beste plek voor al deze vragen en meer. Een leger van muziekprofessionals van onder andere NPO 3FM, Top Notch, Sony, 3voor12, boekingskantoor Friendly Fire, Caroline en NPO Radio 2 neemt op zaterdag 22 december om 14:00 in TivoliVredenburg, Utrecht de tijd om naar je muziek te luisteren en advies te geven voor je muzikale carrière. Neem je muziek mee op een telefoon/laptop! Voor €5,- koop je een ticket dat recht geeft op een gesprek met één muziekprofessional van 10 minuten. Op de Demomiddag kun je voor €5,- per stuk meer gesprekken aangaan, tot de maximale capaciteit bereikt is. Alle opbrengsten van deze middag zullen naar 3FM Serious Request: Lifeline gaan. Zorg dat je erbij bent en steun 3FM Serious Request: Lifeline! 

Voor tickets en verdere informatie check (zet je ook op aanwezig op de Facebook-event!): https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/3fm-serious-request-demomiddag-22-12-2018/ 

Verdere vragen? Stuur een e-mail naar jobvermaat@3fm.nl!