Vervelend nieuws!

Vanwege gezondheidsproblemen kan Hans Dulfer helaas niet optreden in Neushoorn aanstaande zaterdag. In overleg met de organisatie is er voor gekozen het optreden toch door te laten gaan. De all-star Dulfer Plays Blues band speelt speciaal voor de gelegenheid met een bijzondere gast: de Amerikaanse trombonist Joseph Bowie. Zijn legendarische funk-punk band Defunkt is een inspiratiebron voor generaties musici waaronder de Red Hot Chili Peppers. Bowie is een energiebom op het podium, zijn performance moet je een keer meegemaakt hebben. Als goede bekende van Dulfer is hij de perfecte gast in deze gesmeerde band, die nu wel op een heel bijzondere manier het repertoire van Lead Belly te lijf zal gaan.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig, maar kunnen ook worden geretourneerd. Neem hiervoor contact op met jeroen@neushoorn.nl

Onze excuses voor het ongemak.

Voor meer info klik hier