Ja hoor, Neushoorn doet dit jaar gewoon mee aan de Black Friday-hype 🥳. Hoe dan? Je krijgt aanstaande vrijdag (29 november) maar liefst 100% korting op je tweede kaartje 🤩. De actie geldt voor de volgende concerten:

21 DEC Nashville Now (met o.a. Pieternel & Judy Blank)
28 DEC Massada
10 JAN Skankin’ Friday
31 JAN Barrelhouse vs. Ruben Hoeke Band
15 FEB The Rad Pack (Willie Wartaal, Mason & Joost van Bellen)
22 FEB CCC Inc.
7 MRT Michelle David & The Gospel Sessions
20 MRT Rootsriders > Bob Marley Tribute

Hoe het werkt? Ga aanstaande vrijdag naar het desbetreffende event en klik op de ticketlink. Kies voor de ticketoptie ‘2 voor de prijs van 1’. Dit ticket geeft toegang voor twee personen voor de prijs van een. De tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Doe er je voordeel mee 💰!