Alle bezoekers op straat? Wat is er aan de hand bij Neushoorn?
Geen paniek, het is minder dramatisch dan je denkt. In goede afstemming met de hulpdiensten en de burgemeester, in de nacht van vrijdag op zaterdag hebben we levensechte calamiteitenoefening gehouden. Met grote dank aan de medewerking van de organisatie van het kerstgala dat vanavond bij ons plaatsvond.

Calamiteitenoefening? Waarom dan?
Veiligheid is voor ons van het allergrootste belang. Daar zijn we ons iedere avond, iedere nacht van bewust. Onze mensen worden getraind om die veiligheid te garanderen. En soms moet je gewoon even kijken of alle afspraken die we daarover maken in de praktijk ook werken. Je wilt liever niet nadenken over rampen die kunnen gebeuren, maar je kunt er maar beter goed op voorbereid zijn.

Door deze onaangekondigde oefening hebben we kunnen zien met welke onvoorspelbaarheden je geconfronteerd wordt in tijden van stress. Dat helpt ons om onze procedures aan te scherpen.
Dikke pluim voor onze medewerkers; er zijn geen gewonden gevallen 😉