Na vier succesvolle club en twee festival tours in Nederland wordt de Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard verlengd met een nieuwe set nummers van o.a. Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Foo Fighters, Beastie Boys en Alice In Chains. De Urban Dance Squad nummers worden uitgevoerd door de Silver Surfering Rudeboy, de zanger van deze legendarische band.

Tijdens deze tour worden er 6 Podcasts gelanceerd. Zanger/rapper Rudeboy spreekt voor het eerst in 15 jaar weer over Urban Dance Squad. In elke podcast behandeld zanger/rapper Rudeboy een Urban Dance Squad nummer. Waar gaat het nummer over, hoe is het nummer tot stand gekomen, wat was de dynamiek binnen de band UDS tijdens de opnames etc. Een unieke inkijk tot het tot stand komen van alle 5 UDS albums. Een must hear voor alle Urban Dance Squad fans.

Deze week is de eerste verschenen: Demagogue