Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus is het op dit moment helaas niet mogelijk om hobbymatig te oefenen in Neushoorn. Hou deze website in de gaten voor updates betreffende dit onderwerp.

Voor professionele muzikanten en gezelschappen is repeteren wel toegestaan. Beschikt jouw band, of een van je bandleden, over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel (sbi 90.01.1: beoefening van podiumkunst), dan is het mogelijk om een oefenruimte te huren. Mail voor beschikbaarheid en reserveren naar oefenruimte@neushoorn.nl. Vermeld daarbij je KVK-nummer; deze zal worden gecontroleerd voordat we verdere afspraken kunnen maken.

De oefenruimtes zijn beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 17:30 tot 22:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

In al onze oefenruimtes is een volledige backline aanwezig + 3 x zangversterking incl. microfoons (die we schoonmaken en vervangen). Als drummer hoef je alleen je eigen bekkens mee te nemen. Kosten? € 9,00 per uur. Voor meer informatie kan je altijd even mailen met oefenruimte@neushoorn.nl


Backline specificaties:

Oefenruimte 1.48
Hartke GT100C (combo)
Tube Fusion TFX200 (combo)
Hartke VX3500 Bass i.c.m. HA3500 top
Pearl Reference 5-delig (Kick, Snare, Hi-Tom, Mid-Tom & Floor-Tom)*

Oefenruimte Arena
Marshall 1960A staan i.c.m. JCM800 top
Fender Twin Reverb (combo)
Ampeg 4×10 i.c.m. SVT 3 pro top
Pearl Vision 5-delig (Kick, Snare, Hi-Tom, Mid-Tom & Floor-Tom)*

Oefenruimte Grote Zaal
Marshall 1960B i.c.m. JCM800 top
Fender Twin Reverb (combo)
Ampeg 8×10 i.c.m. SVT Classic Head
Pearl Vision 5-delig  (Kick, Snare, Hi-Tom, Mid-Tom & Floor-Tom)*

*Alle drumstellen hebben een Hi-Hat statief en twee Cymbal statieven.