In onze voormalige rookruimte liggen nieuwe kansen om te bouwen op de culturele gelaagdheid van de Haniasteeg. In samenwerking met enkele enthousiaste initatiefnemers willen we deze kleine plek een nieuwe invulling geven. De ruimte kan zo invloed hebben op talentontwikkeling, culturele leefbaarheid en geeft ruimte voor experiment in onze stad. Dit doen we door het realiseren van een Fair Practice Expositieruimte die Jonge Kunstenaars een podium biedt: RAAMH.

Hannes Schievink met ‘Repiklepsis, (Re-) Enchantment of the Holy Spirrrit’ opent op 24 december, Kerstavond! En dat had bijna niet toepasselijker gekund. 

Hannes stelt zich als opdracht om de twee protestantse sacramenten wat meer magie te geven. Hierin zal de duif een belangrijke Protagonist zijn. Dus mochten de Winter nachten te donker en duister voor je worden, RAAMH biedt een alternatief altaar dat altijd voor je klaar staat om je te verlichten en te verwonderen.

De expositie is te bekijken tot 4 februari.

Nieuwsgierig geworden? Loops eens langs of ga naar www.ophetraamindehaniasteeg.nl