In onze voormalige rookruimte liggen nieuwe kansen om te bouwen op de culturele gelaagdheid van de Haniasteeg. In samenwerking met enkele enthousiaste initatiefnemers willen we deze kleine plek een nieuwe invulling geven. De ruimte kan zo invloed hebben op talentontwikkeling, culturele leefbaarheid en geeft ruimte voor experiment in onze stad. Dit doen we door het realiseren van een Fair Practice Expositieruimte die Jonge Kunstenaars een podium biedt: RAAMH.

Met trots kan RAAMH aankondigen dat op vrijdag 1 april (geen grapje) al weer de derde expositie geopend zal worden. Caya Emmelkamp komt met Lezey Lecker Land 2004 het innerlijke kind in ons allen naar boven brengen! Met een kleurrijke installatie zet Caya de deur open naar haar jeugdsentiment en hoopt zo ook dat van ons te bereiken. Het kunstwerk is een performance welke 1 keer per week zal worden uitgevoerd.

De feestelijke opening zal vrijdag 1 April plaatsvinden om 16:30 bij de RAAMH in de steeg. Met traktaties, muziek en natuurlijk de performance zal de opening zich voltrekken. Hierna is nog tijd voor een drankje in Neushoorn. 

Live performances:
Vrijdag 1 april 16:46
Zaterdag 9 april 14:52
Donderdag 14 april 14:14
Vrijdag 22 april 19:21
Dinsdag 3 mei 12:00
Vrijdag 13 mei 17:54

De expositie is te bekijken tot 13 mei.

Nieuwsgierig geworden? Loops eens langs of ga naar www.ophetraamindehaniasteeg.nl