Neushoorn heeft haar eigen radiozender! In samenwerking met Arcadia, de opvolger van Culturele Hoofdstad, is de studio in onze foyer ingericht. IepenUP Community Radio is voor en van iedereen. Wil jij een uur praten over Kawaii, genderissues, sport of gewoon je favoriete muziek draaien, wat het ook is? Dan ben je welkom bij IepenUP Community Radio.

Iedereen zal een korte opleiding krijgen in hoe je de apparatuur in de studio gebruikt en daarna ga je los. Met IepenUP Community Radio kan en mag iedereen een stem hebben, is geen muziekgenre te obscuur en elk onderwerp interessant! De studio heeft een complete dj-set staan, het is dus ook mogelijk om je eigen sets te komen draaien.

Community Radio bestaat naast commerciële en publieke radio. Er is geen opdracht van de overheid en het doel is niet om geld te verdienen. Radio is magisch maar op dit moment is er geen plek voor ieders magie. Nu wel.

Maar je kan toch ook gewoon een podcast maken? Ja dat zou kunnen, maar er is niets zo bijzonder als live radio maken. Dat zodra je de knop omdraait je live te horen bent, wereldwijd!

Is het iets voor jou? Wil jij je DJ-mixes draaien? De laatste metalcore laten horen? Een radioversie maken van Harcore Vrijdag? Om de twee weken praten over gender, seksualiteit, postzegels of films? Geef je dan op via: https://forms.gle/YfzusLa6TaZLdVqeA

Luister hier naar Community Radio: