Benieuwd naar wat er zich allemaal afspeelt op de achtergrond van jouw favoriete concert? Of lijkt het je leuk die singelden dansavond eens op een andere manier mee te maken? Neushoorn is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor ons gezellige team! We zoeken vrijwilligers voor bar, kaartconsole, artiestenbegeleiding, kassa en garderobe.

Altijd al eens achter óf voor de schermen willen werken bij een concert? Als vrijwilliger bij Neushoorn beleef je evenementen eens van een andere kant en geniet je ook nog eens van allerlei voordelen, zoals: concerttegoed, consumptietegoed, het huren van oefenbunkers en je hebt natuurlijk een groot netwerk tot je beschikking. We organiseren supergezellige vrijwilligersbijeenkomsten (zoals samen BBQ’en en meedoen aan sportevenementen) en je krijgt de mogelijkheid cursussen te volgen (BHV, horeca-trainingen etc.). Win-win, dus.

Ervaring is niet vereist, alles valt te leren en daar is bij ons voldoende ruimte voor. Wij zorgen voor een veilige, prettige plek met voldoende ondersteuning. Vrijwilligers kunnen vanuit bovenstaande functies doorgroeien naar betaalde functies binnen Neushoorn. 

Wil je meer informatie of ben je gelijk enthousiast? Stuur een e-mail naar info@neushoorn.nl en wij nemen contact met je op!