Nog op zoek naar een goed cadeau? Ben je er onderhand wel klaar mee om elk jaar een paar sokken of een paar handschoenen te geven? Probeer je die ene vriend of dat ene familielid al tijden mee te krijgen naar een concert? Neushoorn biedt de ultieme oplossing in de vorm van een cadeaukaart! 

Gedurende de kerstperiode is het mogelijk om bij ons een Neushoorn cadeaukaart te kopen zodat jij die ene dierbare muziekfan kan verrassen onder de kerstboom! En het beste moet nog komen… Neushoorn voegt een extra 20% toe aan het bedrag dat jij besteedt! Kies één van de drie bedragen en laat de nodige informatie achter, wij doen de rest. De cadeaukaart kan door de ontvanger worden gebruikt om tickets te kopen bij onze kassa en als bartegoed. (Let op: de kaart is dus niet online te gebruiken).

Als je in de schoenen van de kerstman staat, heb je bij onze cadeaukaartenshop de keuze tussen een bedrag van 25, 50 of 100 euro. Vervolgens heb je de keuze om de Neushoorn cadeaukaart op te halen of deze te laten verzenden via PostNL. Deze actie loopt t/m zondag 25 december, dus wees er snel bij!