Met 3 verschillende zalen en de bijbehorende faciliteiten is Neushoorn de perfecte plek om een evenement te organiseren. Wij stellen onze zalen niet alleen beschikbaar voor band en muzikanten maar ook voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, informele borrels en bijeenkomsten. De zalen zijn divers en flexibel en hierom geschikt voor alle gelegenheden. Alle zalen kunnen in sfeer en stijl aangekleed en in verschillende settings ingericht worden. Dineren aan tafels, gezellige zitjes of statafels of een grote dansvloer, alles is mogelijk voor een bruisend bedrijfsfeest samen met collega’s, een bijeenkomst met je klanten, een netwerkborrel of kerstborrel.

Lijkt het je leuk iets bij ons te organiseren? Vul dan het verhuurformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk vrijblijvend contact op.

Het Neushoorn Café (onze kleinste zaal) heeft een capaciteit van ca. 150 personen en heeft een gezellige en knusse sfeer. Achterin de zaal is een grote bar en aan de voorkant is ruimte voor een podium en dansvloer. Onze middelgrote zaal heeft een capaciteit van ca. 250 personen een heeft de look en feel van een concertzaal. Op opstelling van de zaal kan helemaal naar eigen wens worden ingericht en alle faciliteiten op het gebied van licht en geluid zijn aanwezig. In de grote zaal passen maar liefst 700 personen en is omringt door een groot balkon. De zaal is uitgerust met state-of-the-art-geluidsapparatuur en een indrukwekkende, professionele lichtinstallatie. De Grote Zaal heeft 3 barren waarvan één bar die te vinden is op het balkon.