Neushoorn Café

Niet helemaal een café, niet alleen een zaal, soms een beetje nachtclub, altijd boordevol gezelligheid, nieuwigheid, creativiteit en hilariteit. Kom eens langs in het Neushoorn Café! Met elke dag een anders smaakje ben je hier van donderdag t/m zaterdag en sommige zondagen welkom om over de lage drempel te stappen!

DONDERDAG

Jam, join, do & play

Knotsgekke activiteiten, hilarische comedy, creatieve kunstwerken en of leerzame zaken; de donderdag staat in ons café garant voor verrassingen en gezelligheid, met een lekkere mengelmoes van terugkerende klassiekers, interessante workshops en knotsgekke activiteiten is de donderdag perfect voor een praatje, een drankje of een snuifje cultuur! Wil je meedoen en zelf ervaren of liever kijken en genieten? Alles kan en alles mag op de donderdag! 


VRIJDAG

Discover new music

Zie de beste, interessantste en origineelste opkomende acts die nog aan de wieg van hun carrière staan maar er helemaal klaar voor zijn om je omver blazen. Op vrijdag zie je ‘The next big things’ uit alle genres schitteren op het podium voor een standaard prikkie van maar € 5,-.


ZATERDAG

Dance the night away

Hoofd in de wolken, voeten van de vloer en de beat van de muziek tot diep in je poriën: dat is de zaterdag! Jonge, opkomende collectieven vieren hier de nacht samen met het dansende, sjansende en zwetende publiek. Van techno tot house, van drum ‘n bass tot electro en alles daar tussenin en erbuiten, we raven door tot in de late (of eigenlijk vroege) uurtjes!Speeltuin voor experiment

Het café is de plek waar frisse ideeën ontstaan, nieuwe initiatieven hun oorsprong vinden en waar van alles kan en mag! Hier vind je bijzonder horeca-aanbod, creatieve concepten en gloednieuwe evenementen. Wil je ook iets organiseren? Dat kan! Stuur een mailtje naar hanneke@neushoorn.nl.