Het is een bizarre tijd. Door de maatregelen van de overheid in de aanpak van COVID-19 mogen we in Neushoorn zeker tot 1 september geen evenementen organiseren. De muziekbranche krijgt het momenteel zwaar te verduren en ook voor ons komen de maatregelen hard aan.

We gaan natuurlijk niet bij de pakken neerzitten, de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staat altijd voorop. Bovendien is het virus vroeg of laat weer overgewaaid. Intussen zitten we niet stil en proberen we online regelmatig leuke evenementen te organiseren, zoals Live Cooking en de beruchte PopQuiz Live!

Maar we proberen ook maatschappelijke projecten te ondersteunen door middel van het beschikbaar stellen van het gebouw en inzet van personeel. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking met de Buurvrouw & Buurvrouw Bus. Een heel mooi initiatief dat zich richt op het maken en rondbrengen van maaltijden. De maaltijden worden gemaakt voor mensen die nu financieel even niet rondkomen of even geen dak boven hun hoofd hebben.

Help Neushoorn de zomer door!

Kun jij onze initiatieven waarderen? Of en wil je ons gewoon graag steunen in deze zware tijd? Doneer dan via onderstaand knop. Elk bedrag wordt zeer gewaardeerd!