Padoempats! Drumles in Neushoorn! Heb je altijd al drummer willen worden van een band of wil je jouw talent (verder) ontwikkelen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.

Muziekles Neushoorn biedt drumles aan voor alle leeftijden en niveaus, drummen is namelijk voor iedereen! De drumlessen zijn helemaal op maat: de leerling staat centraal en onze docenten maken samen met jou een lesplan op basis van interesse, talent en niveau.

Het begint allemaal bij een goede basis. Daarom leer je verschillende technieken, notenschrift en improvisatie. Vanuit deze basis ga je jouw talent verder ontwikkelen. Je verdiept je in andere muziekstijlen, zoals metal, world, of jazz. Je kan jezelf ook verbreden door een ander percussie instrument te leren spelen, zoals een djembé of darabukka. Daarnaast is er een mogelijkheid om met dj-software en drumcomputers een eigen beat te componeren.

Lesvormen: privéles en duoles
Lesduur: 30 minuten
Docent: Louis van Sinderen
Frequentie: wekelijks
Lesdagen: donderdag en vrijdag
Locatie: Neushoorn

Tarief privéles: € 19,95 per les
Tarief duoles: € 14,95 per leerling per les

Gratis proefles?
Wil jij drumles op een bijzondere locatie in Leeuwarden? Plan een vrijblijvende en gratis proefles! Tijdens deze introductieles van 30 minuten maak je kennis met de docent en het instrument. Na de les kun je een goede inschatting maken of het wat voor je is. Stuur een mail naar info@muzieklesneushoorn.nl om een proefles aan te vragen.

Check voor meer info www.muzieklesneushoorn.nl.