Neushorns up! Aankomend jaar staan er meerdere heavy shows voor je klaar in Neushoorn. Maak je op voor ruige gitaren, moshpits en headbangen tot je erbij neervalt. Met de Heavy Card kun je op de onderstaande geselecteerde shows naar binnen. 

Fleshgod Apocalypse + Omnium Gatherum e.v.a. – Vrijdag 13 januari
Klassieke muziek en death metal een gekke combinatie? Niet als je bekend bent met de Italianen van Fleshgod Apocalypse. Onder de noemer ‘Motocultor Festival Across Europe Tour’ presenteert het Franse Motocultor festival een avond met een verscheidenheid aan bands. Zo zal ook de Finse melodic death band Omnium Gatherum acte de présence geven en zijn de bands W.E.B., Dark Mirror of Tragedy en Ethereal Sin van de partij.

Meer info


NH Café: Drunktank x Florida Men – Vrijdag 13 januari
Drunktank brengt je snelle, melodieuze, meezingbare jaren 90 skatepunk in de traditie van Epitaph, Fat Wreck Chords en Burning Heart bands, gecombineerd met riffs en gitaarharmonics uit de jaren 80 metal. De Nederlandse skatepunkers begonnen in 2003 en brachten vier EP’s en twee volledige albums “The Infamous Four” en “Return of The Infamous Four” uit.

Florida Men is een gloednieuwe driekoppige punk rock band uit Leeuwarden die eind 2021 is opgericht. Het doel van de heren is sinds dag één om catchy, recht-voor-zijn-raap, kort-maar-krachtige punk rock te maken. In de praktijk klinkt dat met name als de formule waar Ramones, Screeching Weasel, Descendents en Teenage Bottlerocket ons al jaren in hebben voorzien.

Meer info


Hardcore Vrijdag – Vrijdag 27 januari
Tandje erbij! Want er staat een splinternieuwe editie van Hardcore Vrijdag voor je klaar. Met Bone Ripper, Ancestral Sin en Rise Above die je gaan helpen om de vrijdag door het weekend te beuken. Het vaste HV recept is natuurlijk aanwezig: veel bier, drops en harde vocalen.

Meer info


The Perfect Tool – Vrijdag 10 februari
Tool-fans opgelet! Het debuutalbum ‘Undertow’ wordt in 2023 maar liefst 30 jaar. Dit heugelijke feit brengt tributeband The Perfect Tool naar het Europese continent om dit samen met alle fans te vieren. Vrijdag 10 februari staat Neushoorn op de route en kan je genieten van een adembenemende show die akelig dicht in de buurt van het origineel komt.

Meer info


Rudeboy plays Urban Dance Squad ft. DJ DNA – Vrijdag 10 maart
Urban Dance Squad. Volgens sommigen de beste band die Nederland ooit heeft voortgebracht maar zonder enige twijfel de meest invloedrijke. De band ontstond na een jamsessie in Utrecht in 1986 en maakte snel furore met hun unieke en ongehoorde mix van stijlen. Funk, soul, jazz, punk, rock en hiphop werden gecombineerd door een groep muzikanten waaronder een rapper en een DJ. Deze combinatie was nog nooit vertoond en maakte de band pioniers van de stijl die later bekend zou staan als crossover. Ze hadden hiermee grote invloed op bands als Rage Against the Machine en waren peers van bands als The Beastie Boys en Red Hot Chili Peppers.

Meer info


Kingfisher Sky plays Kate Bush – Zaterdag 11 maart
Progressieve rockband Kingfisher Sky heeft haar bewondering voor Kate Bush nooit onder stoelen of banken gestoken. Nadat incidenteel covers van Cloudbusting en Running up that Hill op de setlist belandden, wilden deze Haagse muzikanten heel graag een show in het teken laten staan van deze enigmatische zangeres. Deze tijd is nu aangebroken, Kingfisher Sky brengt een avond vol klassiekers en vergeten pareltjes naar Neushoorn met uiteraard een eigen sausje.

Meer info


Houd deze pagina in de gaten voor meer heavy shows.