2023 wordt jouw indie jaar in Neushoorn! Aankomend jaar staan er meerdere indie shows voor je klaar in Neushoorn. Strijk je meest kekke outfit en ga los op de gaafste gitaarriffs, zwijmel weg bij de mooiste indie ballads en ontdek nieuwe hits voor jouw favoriete afspeellijst. Met de Indie Card kun je op onderstaande geselecteerde shows naar binnen.


Elephant – Vrijdag 13 januari
Zonnige melancholie in majeur. Dat is het geluid van de 4-koppige Rotterdamse indieband Elephant. Met het debuutalbum ‘Big Thing’ op zak geeft de veelbelovende band een intieme show in Neushoorn. Mis het niet, want Elephant is the next big thing. Voor liefhebbers van Big Thief, Wilco en Andy Shauf is dit zeker een must-see.

Meer info


Tessel – Vrijdag 24 februari
De fijngetunede en spannende indiesound van Tessel gaat je meevoeren met hun galmende gitaren, losse drums en gelaagde vocalen. De Utrechtse band wist al met hun debuut-single al op 3FM te komen en is sindsdien gegroeid in sound en reportoire.

Meer info


Klangstof – Donderdag 16 maart
Klangstof gaat lekker: op tour met de Pixies, headline shows in Amerika en succesvolle shows op Down The Rabbit Hole en Lowlands. De Nederlands/Noorse indieband heeft recent hun derde plaat, Godspeed to the Freaks, uitgebracht en gaat in het voorjaar van 2023 langs de Nederlandse popzalen. Op 16 maart 2023 staan ze in Neushoorn om ons te verblijden met hun mix van synth-pop, indie en elektronische muziek. Hier wil je bij zijn!

Meer info


Mazey Haze – Vrijdag 21 april
Klaar om kennis te maken met de nieuwste, Nederlandse indie-sensatie? Mooi, want Mazey Haze komt naar Neushoorn om jou al je zorgen weg te laten dansen! Met haar nieuwe EP, Back to the Start, op zak gaat Mazey Haze in het voorjaar van 2023 langs de Nederlandse zalen en brengt ze uiteraard ook een bezoek aan het noorden. Liefhebber van Alvvays, Tame Impala en Beach Fossils? Dan zul je ongetwijfeld ook fan worden van de poppy, sonische ‘60’s sound van Mazey Haze!

Meer info


Houd deze pagina in de gaten voor meer indie shows.