Grote zaal
Zo groot, maar toch zo knus: de Grote Zaal heeft met drie bars en een capaciteit van 700 personen de allure van een volwaardige concertzaal, maar beschikt ook over de gezelligheid van een huiskamer. Of je nu op het ruime balkon staat of vooraan bij het podium, je ervaart ieder concert alsof je bij de artiest op schoot zit. Als aan de buis gekluisterd zijn geluid en visuals een beleving op zich, want de Grote zaal is uitgerust met state-of-the-art-geluidsapparatuur en een indrukwekkende, professionele lichtshow.

Arena
Met deze frisse, multifunctionele zaal kan werkelijk van alles. Het podium valt overal te plaatsen, evenals het publiek. We kunnen de hele zaal gebruiken als dansvloer of juist als podium, en door het rondomlopende balkon is de Arena bovendien vanuit alle hoeken en gaten te bekijken. Alle faciliteiten op het gebied van licht en geluid zijn aanwezig en afhankelijk van de opstelling heeft de Arena een capaciteit van ca. 250 personen.

Het Neushoorn Café
Het Neushoorn Café is een plek waar je van donderdag tot zaterdag avond terecht kan voor gezellige activiteiten, leuke concerten en feesten waar je helemaal los kunt gaan. Voor iedereen wat!

Op de donderdagavond is er veel mogelijk in het Neushoorn Café, van leuke workshops tot improv comedy en kleinkunst. Gezellig, laagdrempelig en je leert soms ook nog eens wat. Vrijdagavond zijn er verfrissende talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland te zien in het Café. Voor drie euro ben jij erbij en dat is ook nog eens inclusief één gratis consumptie. Op zaterdagavond is het dansen geblazen, de fijnste dj’s van Friese bodem in het Neushoorn Café.