Grote zaal
Zo groot, maar toch zo knus: de Grote Zaal heeft met drie bars en een capaciteit van 700 personen de allure van een volwaardige concertzaal, maar beschikt ook over de gezelligheid van een huiskamer. Of je nu op het ruime balkon staat of vooraan bij het podium, je ervaart ieder concert alsof je bij de artiest op schoot zit. Als aan de buis gekluisterd zijn geluid en visuals een beleving op zich, want de Grote zaal is uitgerust met state-of-the-art-geluidsapparatuur en een indrukwekkende, professionele lichtshow.

Arena
Met deze frisse, multifunctionele zaal kan werkelijk van alles. Het podium valt overal te plaatsen, evenals het publiek. We kunnen de hele zaal gebruiken als dansvloer of juist als podium, en door het rondomlopende balkon is de Arena bovendien vanuit alle hoeken en gaten te bekijken. Alle faciliteiten op het gebied van licht en geluid zijn aanwezig en afhankelijk van de opstelling heeft de Arena een capaciteit van ca. 250 personen.

De Backstage
We kennen allemaal wel die plek achter het podium: die plek waar artiesten achter het gordijn staan vlak voordat ze op gaan, waar wordt gechilld en waar mensen samenkomen om nog even een drankje te doen na een optreden. Een plek waar de gewone sterveling niet zomaar komt. Dat is eigenlijk precies wat De Backstage is, alleen dan toegankelijk voor iedereen! Het is de plek waar artiesten, crew en jij gewoon een praatje maken voor het optreden, waar je kunt chillen onder het genot van een goede gin-tonic of waar je gewoon even kunt nadenken over het leven. We zien je in De Backstage!