Neushoorn beschikt over mooie voorzieningen die we graag openstellen voor culturele activiteiten. Voor culturele organisaties kunnen we een speciaal tarief aanbieden. Verhuur aan commerciële organisaties is (buiten ons reguliere programma) ook mogelijk. Wil je weten wat er mogelijk is voor jouw event of productie? Vul dan onderstaand formulier in, wij kijken dan naar beschikbaarheid en overleggen met je hoe we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Heb je interesse voor het organiseren van een evenement of het huren van een of meerdere ruimtes in Neushoorn? Vul dan DIT formulier in of mail naar events(a)neushoorn.nl.

Popzalen

Onze twee popzalen (De AA-Security Arena en de Grote Zaal) zijn voorzien van state of the art installaties en geschikt voor een grote diversiteit aan activiteiten. Deze zalen worden volop ingezet voor onze programmering maar zijn daarbuiten ook beschikbaar voor verhuur. Wil je inzicht in de technische specificaties van deze zalen, stuur dan even een mailtje naar events@neushoorn.nl

Het Neushoorn Café

Ons gezellige cafe staat tot je beschikking inclusief bediening achter de bar. Voor workshops en trainingen, podiumpresentaties en bijeenkomsten tot ca. 150 personen. Ook in het cafe hebben we podiumfaciliteiten (licht & geluid). We kunnen het podium ook weghalen wanneer er meer ruimte nodig is.

Dansstudio’s

Onze twee dansstudio’s worden in de avonduren en het weekend gebruikt door een aantal dansscholen. De zondag is nog beschikbaar voor reguliere verhuur. Incidenteel hebben we nog wel eens ruimte; ben je geïnteresseerd, stuur dan even het contactformulier in en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Catering

We bieden diverse vormen van catering aan. Van het verzorgen van koffie en thee tot aan diners. Dit doen we vaak met externe horecapartners. Koekjes nemen we af bij de Blooming Bakery van Fier en voor diners werken we graag samen met de stichting JOF.

Hier zijn enthousiaste toekomstige ondernemers aan verbonden die vanuit hele verschillende achtergronden voor ons mooie buffetten en lunches maken. Maar uiteraard werken we ook graag samen met onze buren de Harmonie en De Friesche Club. De vraag van de klant bepaalt met welke voorstellen we kunnen komen.

Oefenruimtes

Wil je graag repeteren in één van onze oefenruimtes? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb je interesse voor het organiseren van een evenement of het huren van een of meerdere ruimtes in Neushoorn? Vul dan DIT formulier in of mail naar events(a)neushoorn.nl.