Neushoorn Young

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Dan zit je hier helemaal goed! Neushoorn Young organiseert de vetste artiesten, de gezelligste activiteiten en de meest creatieve workshops, speciaal voor alle jongeren die in en om Leeuwarden wonen. Want Neushoorn is er ook voor jou!

Houd onze socials en deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de (nieuwe) workshops en evenementen!


Agenda

6 dec | 20 dec | 12 jan | 26 jan
Cursus produceren
€ 20,-

The Producer Workshop
In 4 lessen leer je hoe je je eigen hits kan maken met de computer!Tip!
2 feb
Raptiel – Fryske Daddy


Waarschijnlijk heb je hem al heel vaak op TikTok voorbij zien komen met zijn Friese sketches: Raptiel! Naast zijn hilarische filmpjes maken, kan hij ook nog eens flink rappen. Op 2 februari houdt Raptiel zijn album release party bij ons in de Grote Zaal. Verwacht muziek, comedy en allerlei extra gastartiesten die komen optreden.

Let op: dit is geen Young event. Als je 14 jaar of jonger bent, mag je alleen samen met een volwassene naar binnen. Dus neem dan je moeder, buurjongen of favoriete oom mee!17 feb
To be announced

Coming soon! Op 17 februari staat er iets heel leuks op de planning. We kunnen er nog niet te veel over verklappen, maar het wordt een avond om niet snel te vergeten dus blokkeer je agenda alvast. Houd onze socials en deze pagina in de gaten voor meer informatie!Over Neushoorn Young

Neushoorn Young is het jongerenprogramma van Neushoorn. Neushoorn Young is er speciaal voor jongeren van 12 tot 18 jaar uit Leeuwarden en omgeving die interesse hebben in popcultuur. Samen met een jongerenraad stellen we een programma samen waardoor jongeren hun favoriete artiesten live kunnen zien, zelf aan de slag kunnen met muziek en cultuur of gewoon een fijne plek hebben om elkaar te ontmoeten.

Heb je zelf toffe ideeën voor events of workshops? Dan kun je deze natuurlijk aan ons doorgeven. Stuur een mailtje naar young@neushoorn.nl of stuur ons een berichtje op één van onze social kanalen!

Niks missen? Blijf op de hoogte en volg onze socials!