Neushoorn Young

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Dan zit je hier helemaal goed! Neushoorn Young organiseert concerten van de vetste artiesten en creatieve activiteiten achter de schermen, speciaal voor alle jongeren die in en om Leeuwarden wonen. Want Neushoorn is er ook voor jou!


Concerten en evenementen bezoeken

Wist je dat publiek van alle leeftijden bij Neushoorn welkom is? Tot 14 jaar kun je naar binnen samen met iemand die ouder dan 18 is. Vanaf 14 jaar mag je gewoon lekker zelf komen!

Uitzondering zijn de evenementen waar 18+ bij wordt vermeld, dit zijn voornamelijk onze clubnachten. Sommige evenementen zijn juist 18-, op deze avonden schenken we geen alcohol.


Jongerenraad

Achter de schermen is onze jongerenraad aan de slag om te zorgen dat wij de artiesten boeken die jij wil zien! Ze denken met ons mee over het programma en de activiteiten van Neushoorn, zodat we ook voor ons jonge publiek genoeg te bieden hebben.

We zijn momenteel op zoek naar nieuwe leden voor de jongerenraad die vanaf september bij ons aan de slag zullen gaan. Lijkt je dat ook wel wat? Stuur ons een berichtje op instagram of mail naar young@neushoorn.nl.

Bekijk vacature Leden Jongerenraad


Over Neushoorn Young

Neushoorn Young is het jongerenprogramma van Neushoorn, speciaal voor jongeren van 12 tot 18 jaar uit Leeuwarden en omgeving die interesse hebben in popcultuur. Samen met een jongerenraad stellen we een programma samen waardoor jongeren hun favoriete artiesten live kunnen zien, zelf aan de slag kunnen met muziek en cultuur en gewoon een fijne plek hebben om elkaar te ontmoeten. Ook kunnen scholen bij ons terecht om leerlingen in contact te laten komen met en zelf aan de slag te laten gaan met livemuziek, de evenementensector en popcultuur in de breedste zin van het woord.

Heb je ideeën voor events of andere activiteiten of heb je vragen of suggesties voor Neushoorn Young? Dan horen we graag van je! Stuur een mailtje naar young@neushoorn.nl of stuur ons een berichtje op één van onze social media kanalen!

Niks missen? Blijf op de hoogte en volg onze socials!