Neushoorn Young agenda

Hier vind je onze evenementen die specifiek voor (onder andere) jongeren onder de 18 worden georganiseerd.


9 mei – Club Klein

Club Klein, Groot feest! Onze eigen Friesenjung staat op 9 mei in de halve finale van het Songfestival. Dit vieren we in onze Arena met Club Klein!

We starten de avond met een Joost Klein mini bingo, waarbij je Joost gerelateerde klein(e) prijzen kunt winnen. Vanaf negen uur gaan we live op groot scherm naar de halve finale kijken en schreeuwen we Joost naar de finale. Om de avond af te sluiten is er tot 1 uur een knallende Club Klein afterparty om te vieren dat Joost door is! Want laten we nou even heel eerlijk zijn, hij gaat natuurlijk naar de finale.

Leeftijd: 14 – 24


8 juni – GILA – MEGA Scholenfeest met Yssi SB, Kleine John & Chavante e.a.

Gooi je schoolboeken aan de kant en maak je klaar voor het ultieme scholenfeest! Van de krachtige beats van Yssi SB, de Nederlandse rapper bekend van hits als ‘Scooter’ en ‘Uhuh’, tot de aanstekelijke vibes van Kleine John & Chavante, waarbij hun samenwerking garant staat voor een feest om nooit te vergeten! Maar wacht, er is meer! Ook zijn er lokale talenten en DJ’s uit Leeuwarden aanwezig die de zaal kapot gaan spelen.

Leeftijd: 18-


15 juni – KS & Gina ‘on tour’

Een vette clubavond met alle hits van 2016 tot en met 2020? Count us in!

15 juni gaan we met KS & GINA even terug in de tijd met alle bangers van toen en de beste hits van nu. Luidt het begin van de zomer in op deze 16+ clubavond in onze Grote Zaal!

Leeftijd: 16+