Neushoorn voor scholen

Scholen kunnen bij ons terecht om culturele activiteiten met klassen of groepen te doen. Momenteel bieden we onderstaande activiteiten.

Ben je docent of op een andere manier werkzaam in het onderwijs en ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Neushoorn tech

Voor: PO bovenbouw (groep 7/8)

Bij Neushoorn denk je waarschijnlijk aan muziek, live-concerten en een goed avondje uit. Maar wist je dat dit niet mogelijk zou zijn zonder onze technische crew? Een goed ingericht podium, sfeervolle belichting en perfect geluid: onze technische crew regelt het. Tijdens Neushoorn Tech stap jij in de rol van onze technici en leer je hoe techniek bijdraagt aan de ultieme popcultuurbeleving bij Neushoorn. Zo sta je tijdens dit programma zelf achter de knoppen en werk je samen aan het maken van jullie eigen stageplan.

Duur programma: 105 minuten
Kosten: €250,-
Max. groepsgrootte: 30 leerlingen, 2 begeleiders
Workshop: Podiumbouw & Mixen
Beschikbaarheid: Maandagen / vrijdagen
Tijden: 09:00-10:45 / 11:00–12:45
Reserveren: eric@neushoorn.nl

Evenementenorganisatie

Een vet feest op poten zetten met een groep scholieren of met je schoolklas? Dat kan! Samen met een projectgroep of klas gaan we in verschillende sessies aan de slag met de organisatie van een (school)feest. Je maakt kennis met onderwerpen als programma, marketing, planning en productie en komt zo in aanraking met alles dat achter de schermen moet gebeuren voor en tijdens een evenement.

Interesse? Neem contact op via eric@neushoorn.nl.