Donderdag 22 april bracht de commissaris van de Koning een werkbezoek aan Neushoorn. Dit bezoek werd gebracht in het kader van Covid-19. De commissaris is een groot cultuurliefhebber en toonde zich buitengewoon geïnteresseerd in Neushoorn en de manieren waarop wij deze periode proberen te trotseren door onder andere mee te doen aan de pilot ‘Testen voor Toegang’, het aanbieden van online programma en het beschikbaar stellen van ruimte aan diverse culturele instellingen.

Namens Neushoorn schoven programmeur Wietze Meetsma, productieleider Marein van Wifferen en directeur Serge Hollander aan.  Op het programma stonden onder andere de invloed van Covid-19 op Neushoorn, een inkijkje in ons programma en onze ambities voor de toekomst. We danken onze partner Brownies en Downies voor het verzorgen van de heerlijke catering.