In onze voormalige rookruimte liggen nieuwe kansen om te bouwen op de culturele gelaagdheid van de Haniasteeg. In samenwerking met enkele enthousiaste initatiefnemers willen we deze kleine plek een nieuwe invulling geven. De ruimte kan zo invloed hebben op talentontwikkeling, culturele leefbaarheid en geeft ruimte voor experiment in onze stad. Dit doen we door het realiseren van een Fair Practice Expositieruimte die Jonge Kunstenaars een podium biedt: RAAMH.

Vanaf 20 mei presenteert RAAMH Terratomia van Wouter Roest. De titel suggereert door de combinatie van twee woorden naar gezwellige planeten. Terratomia is een constellatie van planeten die op nadere inspectie allerlei wonderlijke toch smerige en ook kinderlijke voorstellingen schuilhoud. Werelden in werelden.

Wouter is geïnteresseerd in de ruimte waar het kinderlijke en het gruwelijke tegen elkaar aan schuurt en met name welke vormen dit achterlaat en kan aannemen. Ondersteund door Wouter zijn zeer technische aanpak en oog voor het kleinste detail, wekt hij deze hemel tot leven als een soort dr. Frankenstein x Eise Eisinga: De gestoorde hemelbouwer. Het wordt een zieke expositie.

De opening zal 20 mei plaatsvinden om 16:30 uur bij de RAAMH in de steeg.

Nieuwsgierig geworden? Loops eens langs of ga naar www.ophetraamindehaniasteeg.nl