Lachen, gieren en brullen! Comedy Night in Neushoorn is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met de beste comedians uit Nederland hebben we vier hilarische avonden voor je op de planning staan. Onze Grote Zaal wordt deze avonden omgetoverd tot een échte comedyclub met spotlight, bistromeubilair en grote rode gordijnen. Geniet ongedwongen met een drankje binnen handbereik van rauwe humor, scherpe teksten en keiharde grappen.


Donderdag 20 oktober
Jacob Spoelstra, Edo Berger, Wilko Terwijn en Vincent Geers

Meer info | Tickets


Donderdag 29 december
Ronald Smink, Fuad Hassen, Jurg van Ginkel (MC) en Bas Birker

Meer info | Tickets


Donderdag 23 februari
Wouter Monden, Oscar Smit, Esther van der Voort (MC) en Roel C. Verburg

Meer info | Tickets


Donderdag 11 mei
Sjoerd Janssen, Kristel Zweers, Dave Felida en Arie Koomen

Meer info | Tickets