Zijn wij even megatrots hier! Op 6 januari worden de Friese PopAwards uitgereikt in Neushoorn. Met daarin nominaties voor het event Hardcore Vrijdag dat plaatsvindt in Neushoorn en onze eigen Neushoorn Café eindbaas; Jet Timmerman!

Hardcore Vrijdag maakt kans op de publieksprijs van de Friese PopAwards. Het tweemaandelijkse event brengt elke editie snoeiharde bands naar Neushoorn waar het publiek keer op keer helemaal losgaat. De prijs wordt op basis van stemmen uitgereikt en dat betekent dat Hardcore Vrijdag jouw hulp kan gebruiken! Stemmen kan via deze pagina.

Jet is genomineerd voor de Talent Award van de Friese PopAwards. Deze nominatie heeft ze te danken aan haar bloed, zweet en tranen die ze in het Neushoorn Café stopt. Jet is sinds september 2021 aan het roer als bedrijfsleider en programmeur en zij bepaalt het diverse en interactieve aanbod. Zo worden er naast talentvolle muziekacts ook zoveel mogelijk kunst en cultuur geprogrammeerd. Het Neushoorn Café staat voor nieuwe dingen ontdekken, ervaring opdoen en talentontwikkeling. In korte tijd werpt dit nu al zijn vruchten af!

Of de prijzen daadwerkelijk in de handen van Neushoorn komen te vallen, dat is nog even nagelbijten. Op 6 januari worden alle prijzen uitgereikt in Neushoorn tijdens De Grote Friese Muziekborrel georganiseerd door FrieslandPop. De muziekborrel is voor alle muzikanten, programmeurs, festivalorganisatoren, labeleigenaren, cultuurambtenaren, multidisciplinaire makers, fotografen, oefenruimte houders, journalisten en alle anderen uit de provinciale muzieksector. Entree is gratis! 


Meer info