Meld je hier aan!

Het is weer tijd voor de Kleine Prijs van Fryslân! Deze jaarlijkse talentenwedstrijd voor startende acts in Friesland geeft een unieke kans om een stap in je carrière als artiest te maken. Bij deelname krijg je vanuit Friesland Pop coaching, masterclasses en de mogelijkheid om op te treden in Friesland. Daarnaast krijgen de winnaars van elke categorie een geldprijs van € 1000,- als startbedrag om hun muziekcarrière verder op gang te brengen!

Bij de Kleine Prijs van Fryslân is alles op muziekgebied welkom. Van nederpop tot psychedelische rock, triphop tot hardcore en indie-rock tot funk en soul. Afhankelijk van je stijl kom je in een van de volgende drie categorieën: bands, hiphop en singer-songwriter. Als artiest strijd je dus tegen andere artiesten binnen je eigen categorie.

De voorwaarden voor deelname zijn dat je repertoire bestaat uit eigen geschreven nummers. Ook moet je band voor minstens 50% uit Friesland komen, of in Friesland woonachtig zijn en mag je nog niet in bezit zijn van een platencontract. Als laatste voorwaarde mag je de Kleine Prijs van Friesland niet eerder gewonnen hebben.

Droom jij ervan om door te breken én heb je die belangrijke eerste stap nodig? Geef je dan nu hier op! Aanmelden voor de Kleine Prijs van Fryslân kan tot 4 maart.