Ben of ken jij iemand die altijd al nieuwsgierig is geweest naar wat er zich afspeelt achter de schermen bij Neushoorn? Dan ben je hier op de goede plek. We zijn namelijk op zoek naar jongeren voor de Neushoorn Jongerenraad. Iedereen tussen de 12 en 18 met affiniteit voor cultuur, evenementen en/of muziek kan zich aanmelden om mee te denken over het programma van Neushoorn, evenementen te helpen organiseren en de wensen van jongeren kenbaar te maken. 

Wat je gaat doen: 

  • Artiesten aandragen voor het programma van Neushoorn
  • Zelf evenementen bedenken en organiseren
  • De organisatie van Neushoorn vertellen wat jij en je leeftijdsgenoten willen doen en zien

We zoeken jongeren die:

  • Tussen de 12 en 18 jaar oud zijn;
  • Nieuwsgierig en pro-actief zijn;
  • Geïnteresseerd zijn in muziek/cultuur/evenementen;
  • Één keer per maand op vrijdagmiddag beschikbaar zijn. 

Wat je ook nog krijgt:

  • Vrijkaarten voor shows in Neushoorn, waar je samen met iemand naartoe mag;
  • Meet & greets met artiesten;
  • Een kijkje achter de schermen van een unieke ervaring bij een poppodium.

Hoe werkt het aanmelden?

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een sollicitatie te sturen naar hanneke@neushoorn.nl, hoe je dat doet is aan jou. De inzendingsperiode sluit op 23 april aanstaande. Laat ons zien wij jij bent en misschien zien we jou binnenkort bij Neushoorn!