Vijf lokale acts, vijf meesterlijke tributes! Deze zomer eren jouw favoriete Leeuwarder acts hun eigen muzikale helden. Van de energieke hiphop van Typhoon tot de psychedelische klanken van Tame Impala en van de iconische rock van Jack White en Paramore tot de zwoele klanken van Lana del Rey; onze zomergebonden tribute acts staan klaar met gepassioneerde sets om van jouw zomer een feest te maken.


DIAMONDS//HONEY PLAYS PARAMORE – VRI 18 AUG

Na vijf jaar intensief samen spelen heeft DIAMONDS//HONEY een sound ontwikkeld die je kan vergelijken met bands als Wolf Alice en Paramore. Een mooie kans dus om deze laatstgenoemde op vrijdag 18 augustus te eren met een tribute!

Meer info | Tickets

SSTO PLAYS TAME IMPALA – VRI 25 AUG

Tot slot maakt Neo-Psychedelische band SSTO het rijtje af door op vrijdag 25 augustus eer te bewijzen aan hun muzikale helden Tame Impala. Dat wordt een psychedelische mix van jewelste!

Meer info | Tickets

Afgelopen events:

HISTORIAN PLAYS JACK WHITE – VRI 28 JUL

Op vrijdag 28 juli bijt Historian het spits af. Sharply dressed en met een vintage feel voegt Historian de pioniersmuziek van Led Zeppelin samen met de drijvende kracht van Jack White. De keuze voor hun muzikale held was dan ook makkelijk gemaakt: Jack White!


KUÒ PLAYS TYPHOON – VRI 4 AUG

Van rock naar hiphop: hiphopartiest KUÒ is geen vreemde in de hiphopscene en gaat op vrijdag 4 augustus de muziek van Typhoon vertolken op zijn KUÒ manier.


NACHTVLINDER PLAYS LANA DEL REY – VRI 11 AUG

Op vrijdag 11 augustus is het de beurt aan Nachtvlinder, zij neemt je deze avond mee op reis door de melancholische droomwereld van Lana del Rey vol barokpop en poëtische teksten.