Onze Arena is al jaren dé locatie om uit je dak te gaan, in vervoering gebracht te worden of te dansen tot in de late uren. Met capaciteit voor circa 250 mensen fungeert de Arena voor Neushoorn als ‘kleine zaal’ vol met verrassende feestjes en concerten. Maar, niets blijft altijd hetzelfde en verandering van spijs doet eten. Dus, na lange tijd op de planning hebben gestaan is deze afgelopen zomer de Arena op deze schop gegaan! Welke veranderingen er precies plaats hebben gevonden lees je hier.

Bar
Een concert zonder lekker drankje is als een zomer zonder zon. Daarvoor heb je natuurlijk de bar nodig! Tijdens de verbouwing is de indeling van de zaal een kwartslag gedraaid. Hiervoor zijn leidingen opnieuw gelegd en moest de bar opnieuw opgebouwd worden. Het resultaat is dat de bar zich nu tegenover de ingang van de Arena bevindt. Hierdoor ontstaat er geen file meer bij de deur en kun je makkelijker dansend de zaal in én ben je sneller bij je nieuwe biertje!

Podium
Dé plek waar de acts shinen! Ook het podium is een kwartslag gedraaid en staat nu aan de rechterkant van de zaal klaar om je weer te verrassen met unieke pareltjes! Het podium van onze arena is flexibel en kan eenvoudig op- en afgebouwd worden, die was dus zo verhuisd, maar om alle techniek ook de goede kant op te krijgen, was wat meer inspanningen nodig. Alle techniek moest uit de zaal gehaald worden om nieuwe zogenaamde H-Balken aan het plafond te plaatsen, en toen hebben we het plafond ook gelijk maar even zwart geverfd om de sfeer te verhogen.

Nog meer feitjes:

• De voorkant van de bar is een oude erfenis van onze voorganger Poppodium Romein, shout out!

• Samen is alles beter! De bar is ruimer opgezet, waardoor onze barmedewerkers nu beter met z’n tweeën kunnen werken.

• Er staan twee keer zoveel flessen sterke drank op de muur, spot jij ze allemaal?

• Het bier stroomt nu vanaf de tank tot en met de tap door een gekoelde leiding. Dit betekent: minder verspilling van bier!

Wat je komende tijd kunt verwachten in de Arena? Natuurlijk heel veel nieuwe shows! Maar ook een aantal echte Arena klassiekers van indie clubavond ALARM! tot tweemaandelijks hardcore festijn Hardcore Vrijdag. Kom het eindresultaat vooral snel bekijken! Meer van ons gebouw zien? Kijk hier NTV Cribs.