Yes! We zijn door Popgala Noord genomineerd voor de award Podium van het jaar! Tijdens deze jaarlijkse awardshow worden zeven awards uitgereikt ter ere van de Noord-Nederlandse popcultuur. We zijn erg blij met deze nominatie na een jaar waarin we een heleboel mooie stappen hebben gezet en flink zijn doorgegroeid. Voor de winst hebben we stemmen nodig dus help ons deze mooie prijs binnen te slepen!

Doe het voor Neushoorn, doe het voor je favoriete feestje bij ons, doe het voor het mooiste concert dat je hier zag, doe het voor de talenten die op ons podium verschijnen, doe het voor ús stadsje, doet het voor Fryslân!Over Popgala Noord

Op de vooravond van ESNS worden er traditiegetrouw prijzen uitgereikt ter ere van de culturele sector in Noord-Nederland tijdens Popgala Noord op 16 januari in Grand Theatre. Er worden zeven prijzen uitgereikt: vier publieksprijzen en drie ere-awards. De genomineerden voor de publieksprijzen Artiest van het jaar, Talent van het jaar, Podium van het jaar en Festival van het jaar zijn inmiddels bekend en stemmen is vanaf nu mogelijk.

De genomineerden voor de publieksprijzen zijn samengesteld door een vakjury bestaande uit: Joey Ruchtie (programmeur ESNS en juryvoorzitter), Cor Giesing (docent Academie voor Popcultuur), Hanneke Dijkstra (programmeur Neushoorn), Lisan van der Deijl (productie The Bake Shop), Chris Moorman (marketing Popronde), Inge van Calkar (artiest) en Peter van der Heide (journalist). De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Popgala op 16 januari 2024 in Grand Theatre, Groningen. Stemmen kan tot 14 januari 2024.