Here they come! De afstudeerders van de opleiding Muzikant van Firda staan weer klaar om de podia in Nederland te veroveren. Na jarenlang hun muzikale sound te hebben verfijnd, kunnen de podiumbeesten tijdens de afstudeerconcerten laten zien wat ze in huis hebben! Van dromerige klanken tot ruige vocalen; de muzikanten brengen unieke optredens vanuit alle hoeken van de muziek. Bekijk de data en ontdek jouw favoriete toekomstige artiest!


NOZEMS
Beware: NOZEMS in your area! Opkomende rocksensatie NOZEMS neemt het podium over voor de releaseshow van hun nieuwe album. Bereid je voor op een avond vol hardrock en trip-breaks! De band heeft de aandacht getrokken met hun originele composities en theatrale podium uitstraling. De gezamenlijke liefde van de bandleden voor krachtige gitaarriffs, rauwe vocalen en een stampende ritmesectie vormde de creatie van hun kenmerkende sound. Met invloeden van bands als The Cult, Thin Lizzy en AC/DC is NOZEMS van plan de rockmuziekliefhebbers omver te blazen. 

Amber
De 7 koppige band ‘Amber’ speelt magische muziek. Met eigen nummers geschreven door Amber Izidogru en covers van onder andere Harry Styles en Yebba zullen ze iedereen betoveren. Laat je meeslepen door de dromerige maar toch dansbare sfeer, waarbij de arena wordt omgetoverd tot een magische plek met zweverige vocalen en instrumenten.

Meer info


COACH
Ruige gitaren, vintage synths en een volle lading eigenheid is waar COACH voor staat! De band is nog gloednieuw, maar staat te springen om los te gaan. Met eigen nummers,  geïnspireerd door de indierock-scene, zullen ze je enthousiast meenemen in hun reportaire. Liefdesliedjes worden achterwege gelaten; in plaats daarvan brengen ze eigenzinnige Nederlandse teksten over de alledaagse worstelingen van het leven. Let op: COACH komt eraan en is van plan nog wel even te blijven! 

I HATE SPORTS
Geïnspireerd door artiesten zoals Floating Points, De Staat en Aphex Twin, speelt I HATE SPORTS indringende en meeslepende nummers binnen de categorie: vreemd maar lekker! De band is opgericht ter gelegenheid van het eindexamen van Sem Smeets. Bestaande uit vier jonge muzikanten, brengt deze grensverleggende band een unieke mix van psychedelische rock, ambient en electro naar ons podium.

Meer info


Zuurder
Liever zuur of zuurder? Muzikant Xander Zuur en zijn 5-koppige band, Zuurder, brengen een avond vol pop-rock covers! Van rustige nummers van Tom Odell tot krachtige nummers van Nothing But Thieves, het wordt een energieke avond die je niet wilt missen!

God’s failure
Lichten uit, spot aan, let’s go! Samen met de band God’s Failure speelt Roy van der Staal op 9 april zijn eindconcert. Van hard tot zacht en van ruig tot ruiger; het optreden belooft één grote rollercoaster te worden. God’s Failure brengt harde gitaarriffs, dubbele bass ritmes, screamen, grunten en andere angstaanjagende gekkigheden. Deze band met theatrale aspecten zal je de stuipen op het lijf jagen. Klaar voor de hel? 

Meer info


Fuck Nuggets
Een punkband met eigen stijl, eigen teksten en eigen werk: ‘Fuck Nuggets’ is klaar om je sokken van je tenen te rocken! Hun muziek is afgeleid van genres zoals surf punk, post punk, indie en grunge, maar ook invloeden van hardcore(punk) en rap, oftewel: ze laten zich niet in een hokje plaatsen. Dat zorgt ervoor dat ze een breed assortiment aan muziek voor jullie klaar hebben liggen. Met hun krachtig pakkende, filosofische, directe maar ook humorvolle teksten nemen ze je mee in hun wereld! 

Meer info