ENGLISH VERSION

Wie zoeken we?
Creatievelingen en enthousiastelingen waarvan wij weten dat ze meerwaarde kunnen geven aan Neushoorn. Mensen die midden in de samenleving staan en weten wat er speelt op het gebied van cultuur en gastvrijheid. We zoeken deze aanpakkers vol enthousiasme en energie voor de volgende functies:
– Tapkanonnen
– Backstage koning(inn)en
– Garderobetijgers
– Balie baz(in)en

Wat hebben we jou te bieden?
Een hele boel! In onze professionele, open en eerlijke organisatie werk je samen met onsaan evenementen en concerten. Je leert een hoop nieuwe mensen kennen, bouwt aan vriendschappen en natuurlijk je persoonlijke netwerk. Daarnaast krijg je de kans om nieuwe skills op te doen; je krijgt begeleiding van mensen uit het vak en de mogelijkheid om trainingen te volgen. Bovendien krijg je van ons een crewcard waarmee je een groot deel
van de evenementen in Neushoorn gratis kan bezoeken!

Wat verwachten we van jou?
Naast je creatieve input, enthousiasme en energie, vragen we jou als vrijwilliger om minimaal 2x per maand te komen werken. Maar voordat je aan de slag gaat moet je natuurlijk eerst een training volgen die hoort bij de functie die je wilt doen, zodat je precies weet hoe het allemaal in zijn werk gaat. Daarnaast word je verwacht op de medewerkersbijeenkomsten, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in Neushoorn.

Enthousiast?
Ben je enthousiast en wil je graag meedoen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Selecteer een geldig formulier