Friese Vinyl Club

De Friese Vinyl Club zet vier keer per jaar een Friese artiest op plaat. De club is een initiatief van Popfabryk, Neushoorn, Snoet en Smoel, Deep Grooves en Friesland Pop en geeft hiermee talentvolle Friese acts een fikse steun in de rug.

Het lidmaatschap bestaat uit:

  • 4 x 12” limited edition release thuis op de mat;
  • 4 x 1 gastenlijstplek voor de releaseshows;
  • 10% korting op extra aanschaf vinyl van de Friese Vinyl Club.

Lidmaatschap is te koop via de webshop van Popfabryk. Lidmaatschap is per 4 releases en kost € 40,- (per jaar) en gaat in bij de eerstvolgende release.

D’ DRIVE LIVE

Hoe levendig een poptempel ‘s avonds ook is, overdag is het er vaak een dooie boel. Maar niet in Neushoorn. Hier bruist het voortdurend, ‘s avonds én overdag. Want dan zijn de zalen, oefenstudio’s, productieruimtes, gangen en lokalen het domein van de mbo-studenten van Firda, Podiumberoepen & Evenementen.

Bij de studierichting Podiumberoepen & Evenementen komt veel talent samen. Meer dan vierhonderd studenten hebben in deze school van het Firda alle ruimte om zich te ontwikkelen in podiumkunsten als muziek, Music Producer, theater, in productie (film & media en podium- en evenemententechniek) en Event Management. Hun docenten kennen de creatieve wereld van binnen en van buiten. Ook zij zijn dus helemaal thuis in Neushoorn. Vrijwel alle docenten zijn hartstikke actief in hun vakgebied en delen hun passie met de studenten. Dat werkt! Bovendien: in het praktijkgestuurd leren van Firda, dat vanaf het begin draait om het opdoen van ervaringen in die praktijk, is het prachtig als je als student die reis kunt maken in een inspirerende plek als Neushoorn. Wat je ook doet: het ís echt of voelt als echt… De omgeving klopt. Dat is te merken in de sfeer. Uit het hele Noorden komen hier studenten samen met dromen en een passie voor de creatieve sector. Deze unieke samenwerking maakt de combi van Neushoorn en Podiumberoepen & Evenementen tot een inspirerende broedplaats voor creatief talent, ’s avonds én overdag.

Meer weten? Check firda.nl