Social Stage bij Neushoorn of JOF

Samen met Stichting Jong & Ondernemend Fryslân (JOF) bieden we verschillende Social Stage plekken voor je Maatschappelijke DienstTijd. 

Bij ons ontdek je hoe het achter de schermen in de evenementensector werkt. Zo kun je bij Fursa werken in onze keuken en vanuit hun eigen kiosk in het centrum Midden-Oosterse specialiteiten verkopen. Bij JOF kun je je organisatieskills ontwikkelen door aan de slag te gaan met het aanvullende programma bij hun zondagmiddag brunches. 

Op de vloer kan je meewerken bij evenementen van Neushoorn om er zo voor te zorgen dat bezoekers een fijne avond uit hebben. Ook bieden we ruimte aan jongeren die zelf toffe ideeën hebben om een eigen project of evenement op te zetten. Houd jij je graag met marketing en communicatie bezig? Dan hebben zowel JOF als Neushoorn plek voor jou.

Naast dat je met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaat, leer je ook een hoop gezellige mensen kennen en misschien ook wel connecties waar je later nog iets aan hebt. Ook mag je gratis naar concerten en evenementen in Neushoorn!


Onze Social Stage plaatsen

Koken met Fursa
Zo kun je bij Fursa werken in onze keuken en vanuit hun eigen kiosk in het centrum Midden-Oosterse specialiteiten verkopen. Je verzorgt de crew-maaltijden voor Neushoorn, bereidt cateringopdrachten voor of zorgt dat de kiosk draait.  

Organiseer brunchprogramma’s
Daarnaast organiseert JOF op zondagmiddag brunches met een aanvullend programma. Hier kun je je organisatieskills goed ontwikkelen. Je zorgt voor een passend programma met muziek, activiteiten en workshops en werkt samen met de keuken om een mooi menu neer te zetten.

Marketing en communicatie
Houd jij je liever met marketing en communicatie bezig? Dan hebben zowel JOF als Neushoorn plek voor jou. We kunnen altijd hulp gebruiken bij onze social media, de verspreiding van posters, het online zetten van ons programma en nog veel meer uiteenlopende marketing- en communicatiezaken. 

Meewerken tijdens evenementen
Bij Neushoorn kun je ervoor helpen zorgen dat het avondje uit van de bezoekers soepel verloopt. Je kunt ingezet worden achter de bar, in de garderobe of met kaartcontrole bij de deur. Zelfs achter de schermen kun je helpen en zo misschien wel zorgen dat de artiesten het ook naar hun zin hebben.  

Je eigen project 
Ook bieden we ruimte aan jongeren die zelf toffe ideeën hebben om een eigen project of event op te zetten. Altijd al een goed idee gehad, maar je weet niet waar je moet beginnen? Wij helpen je met de juiste begeleiding om deze stappen te zetten en je idee tot een concreet plan te maken.

Wat krijg je ervoor terug?

Je kan bij ons uiteenlopende dingen leren, waarmee je natuurlijk kan ontdekken wat je wel of niet leuk vindt, en wat je straks kan helpen bij het vinden van een studie of baan. Daarnaast leer je mensen kennen waar je misschien later ook nog iets aan hebt. Je krijgt een certificaat als bewijs van afronding van je MDT en natuurlijk mag je gratis naar evenementen in Neushoorn!

Hoe werkt het? 

Na aanmelding doe je bij ons een intake waarbij we uitgebreid ingaan op alle werkzaamheden waar je uit kunt kiezen. Samen kijken we waar je interesses liggen en wat je graag wilt leren. Zo zorgen we altijd voor een passende plek. Tijdens je MDT word je op de werkvloer begeleid en bieden we verschillende workshops en trainingen aan. Na afloop van je traject ontvang je een MDT-certificaat.