Neushoorn beschikt over twee zalen en het Neushoorn Café waarin elke week weer iets nieuws is te vinden. Op onderstaande plattegrond zie je waar deze en de rest van onze faciliteiten zich bevinden.  

Grote Zaal 

Met een capaciteit van 700 personen heeft onze Grote Zaal de allure van een volwaardige concertzaal, maar beschikt het ook over de gezelligheid van een huiskamer. Of je nu op het ruime balkon staat of vooraan bij het podium, je ervaart ieder concert alsof je bij de artiest op schoot zit. De zaal is uitgerust met state-of-the-art-geluidsapparatuur en een indrukwekkende, professionele lichtinstallatie. De Grote Zaal heeft 2 barren en 2 biertappen. 

Arena 

Met deze frisse, multifunctionele zaal kan werkelijk van alles. Het podium valt overal te plaatsen, evenals het publiek. We kunnen de hele zaal gebruiken als dansvloer of juist als podium, en door het balkon dat rondom de zaal loopt, is de Arena bovendien vanuit alle hoeken en gaten te bekijken. Alle faciliteiten op het gebied van licht en geluid zijn aanwezig en afhankelijk van de opstelling heeft de Arena een capaciteit van ca. 200 personen. 

Neushoorn Café  

Het Neushoorn Café is een plek waar je van donderdag tot zaterdag avond terecht kan voor gezellige activiteiten, leuke concerten en feesten waar je helemaal los kunt gaan. Voor ieder wat wils! Met een grote bar met horeca personeel is het mogelijk om een beetje achterin te hangen en bij te praten. Maar er hangt niet voor niks een discobal boven de dansvloer want voor bij het podium is een prachtig geblokte dansvloer neergelegd om de handen en voeten goed los te schudden. In totaal passen er zo’n 150 personen in het Café.