Het is misschien een beetje cliché: “Aan alle goede dingen komen een einde.” En aan sommige dingen een vroeger eind dan verwacht. Het afgelopen driekwart jaar is RAAMH bezig geweest met vier hele toffe exposities in de Haniasteeg. Het was eigenlijk nog een pilotjaar met geweldige uitdagingen voor het team van RAAMH. Ondanks dat het jaar eerder ten einde komt dan gepland is het team trots op wat ze tot u toe gepresteerd hebben en zijn ze alle betrokkenen dankbaar.

RAAMH zal een jaar ondergronds gaan, bezig met het programma dat gepland staat voor volgend najaar. Het programma zal na de zomer van volgend jaar nog beter zijn dan dat RAAMH nu al is. RAAMH zal zich in blijven zetten als een Fair Practice Experimentele Expositieruimte voor jonge kunstenaars en geeft zo regionaal talent de kans te ontwikkelen en de stad Leeuwarden een stuk toffer te maken.

Dat RAAMH een jaartje ondergronds gaat kan natuurlijk niet stilletjes gebeuren. RAAMH wil jou en iedereen die tot dusver bij RAAMH is betrokken graag uitnodigen voor de finissage van RAAMH. We zwaaien hier de laatste expo van dit jaar uit (Terratomia van Wouter Roest) en gaan toosten op de toekomst, want de Haniasteeg is toch echt stuk leuker met een goed raam(h)!

Waar: RAAMH, Haniasteeg + Foyer
Wanneer: Vrijdag 19 augustus, inloop 16:30, aanvang 17:00

Meer info: https://ophetraamindehaniasteeg.nl