Club Cards voor 2024

Ook in 2024 loop je bij ons de deur plat met je nieuwe Club Card! 

Met een Club Card heb je bij ons een abonnement op concerten in je favoriete genre. Bij binnenkomst wapper je even met je card, die wordt gescand en de deuren gaan voor je open!

Voor elke Card is een selectie van shows beschikbaar waar deze geldig is. Houd de lijst goed in de gaten want bij elke nieuwe aankondiging heb je een nieuwe kans op een beschikbare show. 


  • Heavy Card

    Headbangen, pitten, losgaan op metal, rock, en van alles dat flink beukt en schuurt. 
  • Indie Card

    Van indiepop tot indierock en allerlei verfrissende acts uit het alternative circuit.
  • Russian Roulette Card

    Van nieuw talent tot bijzondere events en grote namen, er staat de avontuurlijke muziekliefhebber met deze Card allerlei verrassingen te wachten!


Voor elke Card worden gedurende het jaar concerten beschikbaar. De Cards zijn geldig van 1 januari t/m 31 december 2024. De Cards (€ 50,-) zijn niet meer in de verkoop.

Hoe werkt het?

Je hebt via ons ticketsysteem je Club Card besteld. Je ontvangt een e-ticket waarmee je bestelling en betaling is afgerond. Binnen enkele weken na je bestelling ontvang je de Club Card in de brievenbus! 

Op onze website vind je een lijst met evenementen waar jouw Card geldig is. De eerste selectie vind je via deze pagina vanaf 1 december, de lijst wordt gedurende het jaar aangevuld. Je hoeft bij deze shows niets meer te betalen, maar je kan je Card bij binnenkomst laten scannen voor toegang.