Op=op, weg=weg, tijdelijke actie, je kent het wel. Alle reclameborden hangen er rondom Black Friday vol mee en ook Neushoorn kan niet achterblijven. Uiteraard doen wij dit wel op onze eigen manier. Geen product, maar een jaar lange muzikale ervaring. Voor de prijs van 50 euro kan je een Indie, Hiphop of Heavy Card kopen waarmee je het hele kalenderjaar van 2023 toegang krijgt tot alle shows van deze genres. Dat is pas een deal! Is dit iets voor jou, voor je vrienden of familie, wacht dan niet te lang en geef deze mooie ervaring cadeau!

Hoe werkt het? Het gehele Black Friday weekend (25 november 09:00 uur tot 27 november 00:00 uur) kun je hier voor € 50,- een Indie, Hiphop of Heavy Card kopen. Vervolgens ontvang je de instructies per mail en ligt de kaart voor 3 december op je deurmat.

Eerst weten welke naar welke shows je met de card kan? Dat kan! 
Indie Card
Hiphop Card
Heavy Card

Let op! Er is maar een beperkt aantal cards per genre beschikbaar, dus wees er snel bij!

Veelgestelde vragen

Kan ik met een Indie, Hiphop of Heavy Card naar een uitverkocht concert?
Ja, dat is zeker mogelijk! Je kunt bij een uitverkocht concert binnen het genre die op één van de bovenstaande webpagina’s is vermeld naar binnen.

Kan ik mijn Indie, Hiphop of Heavy Card uitlenen?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Dit komt omdat de cards persoonsgebonden zijn en hierdoor op naam staan.