Neushoorn gaat óók over meedoen. We zijn een club waar veel ruimte is om op alle mogelijke manieren bij te dragen aan de activiteiten. We doen het samen.

VACATURES

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Vrijwilligers
Altijd al eens achter óf voor de schermen willen werken bij een concert? Neushoorn is op zoek naar uitbreiding van haar enthousiaste vrijwilligersteam! Neushoorn gaat over meedoen, daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers voor bar, kassa, kaartcontrole, garderobe en artist-hosting.

Als vrijwilliger ben je onderdeel van een hecht, gezellig team. Je beleeft de evenementen eens van de andere kant en maakt ontzettend veel mee. Je bouwt een groot netwerk op en je geniet uiteraard van veel voordelen, zoals: concerttegoed, consumptietegoed en het huren van oefenbunkers. Ook zijn er supergezellige vrijwilligersbijeenkomsten (zoals samen BBQ’en en meedoen aan sportevenementen) en kun je cursussen volgen (BHV, horeca-trainingen etc.).

Ervaring is niet vereist, alles valt te leren en daar is bij ons voldoende ruimte voor. Wij zorgen voor een veilige, prettige plek met voldoende ondersteuning. Vrijwilligers kunnen vanuit bovenstaande functies doorgroeien naar betaalde functies binnen Neushoorn.

Geïnteresseerd of meer informatie? Stuur een mail naar info@neushoorn.nl en wij nemen contact met je op!